“Mondd, szereted az állatokat?” És a szendvicset?

Nem vesztünk el. Élünk és virulunk. Amit Baráti Körösként az elmúlt időszakban tettünk az egy kis jótékonykodás volt. Az Orosházi Állatvédők felkérésének eleget téve besegítettünk az egyik rendezvényükbe.

Mondanom sem kell, hogy ingyen csináltuk. Nem kaptunk kenő pénzt...

Az állatok világnapjához kapcsolódóan hirdették meg a Szikhát Kutyamenhelyesek a “Mondd szereted az állatokat?” versmondó versenyt óvodások és általános iskolások részére. A versengésnek -mint társszervező- az Orosházi Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium adott helyet október 10-én. Mi szendvicsek készítésével tehermentesítettük a szervezőket. Kérdezheti valaki, hogy miért is vállaltuk el a kenegetést? Ez egy sima ügy. A civileknek nincs sok pénzük, és az összefogással tudják egymást és rendezvényeiket sikerre vinni. No ennyi. Meg egy nemes és jó célért amúgy is tesz az ember. Mivel a verseny pénteken volt, ezért csak páran mentünk el, de simám megkentük azt a kb. 10 tálcányi szendvicset.

De hamarosan lesz egy másik rendezvény, ami több embert érint. Erről később számolok be. (Lehet, hogy már a héten.) Tehát megint azzal fejezem be a kis írásom, hogy újra vissza kell térni honlapunkra…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük