Tavaszodik! Már a jégcsapok is lehullottak.

Talán tavaszodik. Decemberben 24-én, mikor meggyújtottuk a városi adventi koszorúnkona gyertyákat szurkoltunk, hogy essen még a hó. Késő este volt, és a szálingózó hópihék meghittebbé tették az estét. Öröltünk: fehér karácsony lesz. Az éjféli istentiszteletről haza igyekvők talpa alatt már az a kis hó ropogott, de utána semmi. Most meg itt vagyunk február végén, és reggelente csak ezt kérdezzük: most hány centi?

Ma süt a nap. Talán tavaszodik…

Ez a kis bejegyzés egy helyzetkép lenne. Olvadó jégcsapok, tiszta égbolt… A múlt hét egyik hasonló napján kedvet kaptam arra, hogy egy kicsit a szabadban legyek. (A képeket akkor készítettem.) Persze hétköznap nem lehet nagyon a természetbe rohangálni. Egyébként is minden tiszta sár – vigasztaltam magam. Ezek után maradt a 10 perces, vasútállomás körüli kirándulás.

Képszemle:

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>