Március idusán – feketén és fehéren

Murphy törvényéről sokat lehet hallani. Tucatnyi szituációra ráhúzzok azt, hogy “ami elromolhat, az el is romlik”. Az időjárásra is.

Szerettem volna pár fotót készíteni Orosházáról, melyet felhasználnánk a honlapunkon. Persze hétköznap reggelente süt csak a nap, mikor az ember dolgozik és hétvégén nem. De felcsillant a remény, hogy ezen a szombaton talán másképp lesz. Felkeltem és láttam, hogy tiszta az égbolt, jók a fényviszonyok. De mire elkészültem felhők úsztak az égen… Ennek ellenére nem adtam fel és pár képet készítettem.

Séta közben jutott eszembe a koncepció, hogy az ünnep lesz a fotók témája. Sok lehetőség volt a városban, de a Vásárcsarnoknál nem találtam nemzeti színű zászlót vagy szalagot, így ott rögtönöztem március 15-e tiszteletére. Az egykor híres orosházi piac azért mégsem maradhatott ki a sorból.

Képekeért klikk Petőfi talapzatára! (Fotó:Kálmán László)

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>