Testvértelepülési találkozó – Az első nap – 3. rész

Magvas gondolatok nélkül bocsátom most képszemlére az elmaradt fotókat, melyek a testvértelepülések találkozóján, Orosháza 265. évfordulóján készültek. Beszéljenek azok magukért.

Téma a zene és a művészet. Persze azért némi kommentár van…

Az Orosházi Fúvószenekar tagjait láthatjuk körülbelül nyolc emelet magasban, majd az oltár előtt szmokingban ülve és végül a belvárosban menetelve is. (Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a menetzene és a pólós fellépésük egy napra esett, de a második bejegyzés megjelenésekor még nem volt a masírozásról képem.) Ezeket a fotókat kivétel nélkül Rosta Tibor készítette.

Április 23-án a Városi Képtárban mutatkoztak be testvértelepüléseink művészei. Megismerhettük Vénig László nagykárolyi fotográfus munkáját, valamint bemutatásra került a zombai Fetzer János és Fetzer Jánosné fafaragványai is. A romániai tusnádfürdő szintén faragókkal képviseltette magát, mégpedig Balázs Barnával és Kristó Győzővel. A művészeti palettát Sróth Ödön könyvbemutatója színesítette. A kiállítás házigazdája Károlyi Fülöp Béla volt. (Ezen képek forrása A hó-nap-ócska blog, ahol további fotók is megtekinthetők.)

Képszemle:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük