Tündi a kulcsért ment – vasárnap Tornyok napja

Újra kinyitjuk a tornyokat, hogy megnézzétek milyen szép is Orosháza a magasból. Vasárnap Tornyok napja – bízunk benne, hogy nem hagyjátok ki a lehetőséget.

Toronyból a tornyot (Archív fotó: Melega Krisztián)

Toronyból a tornyot (Archív fotó: Melega Krisztián)

Az elmúlt években talán már megszokhattátok, hogy kora ősszel tornyot nyitogatunk – ez idén is így lesz, méghozzá szeptember 18-a vasárnap.

Érdemes elővenni a kényelmes cipőt. Kelleni fog egy kis tüdőkapacitás és némi akaraterő is. De az biztos: megéri, hiszen igen szép városunk a magasból. A református, evangélikus és katolikus templomoknál várunk benneteket, 14 órától lehet mászni 18 óráig (szürkületkor a biztonságotok érdekében zárulnak a tornyok).

A református templom kulcsa már baráti körünk tagjánál, Tündinél, szerdán adta át neki Szalkay Róbert lelkész. Hamarosan meglesz a másik két torony kulcsa is, ezúton is köszönjük a hely egyházközségek felénk tanúsított bizalmát.

Csatlakozzatok hozzánk, és másszátok meg a tornyokat! Hisszük, mindenképpen megéri a fáradtság, aki még nem volt, ide kattintva kaphat egy kis ízelítőt, aki volt, az most ismételhet.

Találkozunk vasárnap délután a tornyoknál!

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>