Oros-haza Baráti Kör – Advent

Íme a 2022-es ünnepi program

Ismét várunk mindenkit Orosháza főterén a közös adventi gyertyagyújtásokra és az ünnepi programokra. Részletek a plakáton.

Megszavaztátok!

368 : 128-ra nyert a levendula lila az almazölddel szemben abban a versenyben, amit az idei orosházi óriás adventi koszorú szín szavazására írtunk ki.
2022. november 27-én, advent első vasárnapján tehát a többség döntése alapján az arany mellett levendula lila színű szalagok díszitik majd a koszorút Orosháza főterén!

Várunk benneteket!

Milyen legyen a 2022-es adventi koszorú színe?

Számunkra fontosak a hagyományok, ezért most is ti dönthetitek el, milyen színekben pompázzon Orosháza hatalmas adventi koszorúja 2022-ben!

tovbb

Advent 2021 – újra együtt a főtéren

Az advent a várakozás, a bizakodás időszaka, évezredek óta ez az érzés határozza meg mindennapjainkat ezekben a hetekben. És bizony, a Covid járvány miatt az elmúlt közel két esztendő évezredeknek tűnik. De most újra várakozunk és bizakodunk, hogy 2021-ben ismét együtt, közösen gyújthatjuk meg a gyertyákat a város óriás adventi koszorúján.


tovbb

Fellobban a negyedik, a bűnbánat lángja

Az utolsó gyertyát is meggyújtjuk Orosháza óriás adventi koszorúján, ezzel teljes lesz a gyertyafény, és hamarosan véget ér az adventi várakozás.

Fotó: Palotás Rajmund

tovbb