És jön a negyedik, gyertek ti is - Oros-haza Baráti Kör – Advent

És jön a negyedik, gyertek ti is

Az elmúlt hetekben több ezren nézték ámulattal, ahogy fellobban egy-egy gyertya lángja. Az utolsó vasárnap körbeér minden, teljes lesz a koszorú pompája.

A hátsó gyertya is várja, hogy lángra lobbanjon (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A hátsó gyertya is várja, hogy lángra lobbanjon (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Ezen a vasárnapon is készülünk a megvendégeléssel, már kora délután kint leszünk a főtéren, hogy mire ti kiértek, minden készen álljon. De mi lesz a mostani program? Klikk után eláruljuk…

A negyedik vasárnapi is érdemes lesz feljönni a térre. Főleg, mivel az ablakon kinézve azt látjuk, hogy szépen süt a nap. Kezdésként kihirdetjük az általunk hirdetett Betlehemkészítő verseny eredményeit.

Ünnepi gondolatokat Ivanics János, a Linamar Hungary Zrt. vezérigazgatója mond, majd ő gyújtja meg a negyedik gyertyát a koszorún.

Ezt követően az Eötvös József Katolikus Általános Iskola és Óvoda diákjai adnak ünnepi műsort a színpadon. Az iskolások után sem kell unatkozni, hiszen a mezőkovácsházi DUMA’S SZÍNHÁZ nagyszerű produkcióját lehet majd élvezni.

És persze lehet korizni, sütit enni, forralt bort vagy teát inni, és persze ami a fontos: közösségben lenni, barátokkal találkozni, beszélgetni. Várjuk így, együtt a karácsonyt december 21-én 17 órától a főtéren.

Így készülünk ezen a vasárnapon is.