Játsszatok velünk! Karácsonyi édesség – szelfiért - Oros-haza Baráti Kör – Advent

Játsszatok velünk! Karácsonyi édesség – szelfiért

Már csak két advent vasárnap van hátra karácsonyig – éppen elegendő idő arra, hogy játékra invitáljunk benneteket. Baráti körünk úgy döntött, idén meghirdeti Bögrés szelfie versenyét – természetesen van tétje a versengésnek.

DJ és Deu nagyon lelkesen szelfiztek az adventi koszorúnál. Tegyétek meg ti is, aztán küldjétek a fotókat.

DJ és Deu nagyon lelkesen szelfiztek az adventi koszorúnál. Tegyétek meg ti is, aztán küldjétek a fotókat.

A fő kellék, mint a verseny neve is mutatja, a bögre. Írjuk a részleteket.

Örömmel tapasztaljuk, hogy hétről-hétre egyre többen jönnek ki a gyertyagyújtásra saját bögrével, így csökkentve a keletkező műanyag hulladék mennyiségét. Ezt szeretnénk tovább erősíteni, ezért hirdettük meg játékunkat.

A vállalkozó kedvűeknek nem kell mást tenniük, mint készíteni egy fotót önmagukról Orosháza ünnepi díszbe öltözött főterén, kezükben egy bögrével, majd a fotót beküldeni az adventoroshaza@gmail.com címre.

Nem számít, hogy sárga a bögre, vagy görbe a bögre, a lényeg, hogy műanyag pohár helyett ebből kortyoljátok a forró teát vagy a forralt bort. Ha szeretnétek gyarapítani otthonotok ünnepi bögréskészletét, akkor a sátrunknál a gyertyagyújtásokon még beszerezhetitek az idei kreációnkat. Figyelem: a készlet véges, már csak alig 40 darabbal szolgálhatunk.

Várjuk tehát a főtéren készült bögrés fotókat egészen december 21-ig. Adhattok hozzá némi leírást is, például, hogy ki(k) van(nak) a képen, mi a fotó vagy éppen a bögre története. A fotókat terv szerint közzétesszük majd jó példaként, a beküldők között pedig Rétesbolt utalványokat sorsolunk ki december 22-én, így meglesz a karácsonyi nassolnivaló is.