Rajtatok múlik! Milyen színekbe öltöztessük az adventi koszorút? - Oros-haza Baráti Kör – Advent

Rajtatok múlik! Milyen színekbe öltöztessük az adventi koszorút?

Már majdnem jubileumi – az idei lesz a kilencedik alkalom, hogy advent heteire felépítjük Orosháza óriási, ünnepi koszorúját, hogy aztán az adventi vasárnapokon köré gyűljünk, elcsendesedjünk, felkészüljünk lélekben is a karácsonyra.

Várakozó álláspont - tényleg nyakunkon a karácsony (Fotó: pixabay/Alexas_Fotos)

Várakozó álláspont – tényleg nyakunkon a karácsony (Fotó: pixabay/Alexas_Fotos)

Persze, ehhez sok előkészületre van szükség, és már hozzá is fogtunk a teendőkhöz, mert – tapasztalat – gyorsan elrepül ez a néhány hét. Csakhogy nélkületek nem megy. Írjuk, hogy miben lenne szükség egy kis segítségre.

Az elmúlt években kiválóan működött, így idén is úgy gondoltuk, hogy rátok bíznánk a döntést: milyen színekben pompázzon Orosháza adventi koszorúja. Tavaly a türkiz-pezsgőszín párosa lett a befutó, kíváncsian várjuk, hogy idén melyikre voksoltok a legtöbben.

Legyen a  koszorú színvilága piros és fehér? Vagy szívesebben vennétek, ha kávébarna és arany szalagok díszítenék? Esetleg az ezüst és rózsaszín kombináció a befutó? Rajtatok múlik, hogy milyen színekben pompázik majd advent első vasárnapjától vízkeresztig a koszorú az orosházi főtéren.

Szavazzatok, és a többség akarata érvényesül. Amíg eldől a kérdés, mi gyűjtjük a fenyőgallyakat, előszedjük a díszeket, és kibogozzuk a fényfüzéreket.

Kövessetek bennünket Facebookon és Twitteren egyaránt.