Mikulás-futás: készíts csomagot, vedd elő a futócipőd és érezd jól magad - Oros-haza Baráti Kör – Advent

Mikulás-futás: készíts csomagot, vedd elő a futócipőd és érezd jól magad

Nem. Mi nem futunk. De lélekben, elviekben és minden egyéb módon támogatjuk az Orosházi Gyermek-és Ifjúsági Önkormányzat kezdeményezését, és elismerésünket fejezzük ki a jótékony céllal futók előtt.

Van ám sokdalaom. Szerencsére. A tavalyi futás képeiért klikkelj (Fotó: OrosCafe/Rosta Tibor)

Van ám sokadalom. Szerencsére. A tavalyi futás képeiért klikkelj (Fotó: OrosCafe/Rosta Tibor)

Hogy miről is van szó? Természetesen a Mikulás-futásról, aminek eredményeképpen sok-sok gyerek ünnepe lehet egy kicsit szebb.

Az idei lesz a 14. alkalom, hogy a Gyermekönkormányzat “hadba hív” a jó cél érdekében. A jótékonysági megmozdulást december 2-ra hirdették: 16 órára várnak mindenkit a főtéren, onnan indul a futás, nevezési díj egy Mikulás-csomag. Lehet nevezni egyénileg, csapatban, sportegyesületként, iskolai osztályként, de akár munkahelyi közösségek is kipróbálhatják magukat a hétköznapitól teljesen eltérő megmérettetésben.

Futni persze nem kötelező, és a csomagotokat korábban is leadhatjátok az Ond utcai Diáktanyán, vagy a művelődési házban – a lényeg a segítő szándék. Hat helyszínre jut majd a csomagokból, többek között a kórház gyermekosztályára, vagy például a Családok Átmeneti Otthonába. Higgyétek el, a megajándékozottak nagyon fognak örülni!

Tavaly, több mint négyszáz csomag gyűlt össze. Kíváncsian várjuk, idén hogyan alakul…