A többség döntött: barna és arany - Oros-haza Baráti Kör – Advent

A többség döntött: barna és arany

Elég gyorsan az élre tört ez a színpárosítás, aztán végig tartotta is az előnyét, abszolút győztesnek hirdethetjük tehát ki: idén barna és arany színekben pompázik Orosháza óriás adventi koszorúja a város főterén.

Az elmaradhatatlan vadnarancs, ebből is lesz a koszorún (Fotó: indafotó.hu/bokamari)

Az elmaradhatatlan vadnarancs, ebből is lesz a koszorún (Fotó: indafotó.hu/bokamari)

Közel hatszázan voksoltatok a három színkombináció valamelyikére – köszönünk minden véleményt, minden szavazatot, és természetesen azt is, hogy segítettetek dönteni!

A színkombináció tehát eldőlt: barna és arany szalagok kerülnek a koszorúra. Lesznek rajta persze díszek is, fényfüzér középen és természetesen a négy jókora, egyenként 15 kg-os gyertya. Ezeket már át is vettük a gyertyaöntőtől –szám szerint hat darabot, ennyi fog ugyanis szépen leégni advent négy hete alatt.

Készülődünk a koszorú építéséhez is. Nem kis munka, ezt bevallhatjuk, de jó a társaság és megvan a rutin, szóval nem ijedünk meg a feladattól, idén is megépítjük azt a hatméteres koszorút! A helyszín, ahol az első munkafázisnak nekiesünk ezúttal Gellértegyháza lesz, a rendezvényterembe fészkeljük be magunkat – köszönjük a vendéglátást az alapítványnak!

Nektek pedig a szavazatokat, már rendeljük is a szalagokat.