Szelfizz a bögréddel a főtéren – nyerhetsz vele! - Oros-haza Baráti Kör – Advent

Szelfizz a bögréddel a főtéren – nyerhetsz vele!

Ma este is kint leszünk a gyertyagyújtásnál, és ma este is kérhetsz tőlünk forró teát, ha fázol. Mi csak annyit kérünk, hogy hozz magaddal egy bögrét – vagy vegyél nálunk Orosházi Advent feliratút – és abból kortyolgasd a forró nedűt, hogy kevesebb műanyag szemetet termeljünk.

Megmutatjuk: így kell csinálni - várjuk a ti #bögreszelfi fotóitokat

Megmutatjuk: így kell csinálni – várjuk a ti #bögreszelfi fotóitokat

És ha már megittad, szelfizz a bögréddel a főtéren, és küldd el nekünk. Hidd el, megéri az az 1 klikk, mert nyerhetsz vele. Kattintás után írjuk a részleteket.

Nincs szükség másra, minthogy készítsetek fotót magatokról, amint bögréből kortyoljátok akár a forró teát, akár a forralt bort Orosháza főterén, és ezt a fotót küldjétek el nekünk az adventoroshaza@gmail.com címre. Szelfizni nem csak a gyertyagyújtáskor lehet, hanem bármikor az adventi időszakban, norahreve, a lényeg, hogy a kép a főtéren készüljön. A mailbe írjátok oda a neveteket is!

A #bögreszelfi-ket a negyedik gyertyagyújtást követő hétfő, azaz december 19-e estig várjuk. Utána sorsolunk. A szerencsések Rétesbolt utalványokkal gazdagodnak, így meglesz a karácsonyi nassolnivaló is.

A bögrés akciónk már 4-5 éve tart, strictlygirlz.com tavaly az OrosCafé stábja forgatott is egy kisfilmet róla. Nézzétek meg, és kapjatok kedvet. #bögreszelfi