Bearanyozzuk az idei adventet is – szavazzatok! - Oros-haza Baráti Kör – Advent

Bearanyozzuk az idei adventet is – szavazzatok!

Egyrészt szó szerint, másrészt – reményeink szerint – átvitt értelemben is. Induljunk az elejéről. Ahogyan a korábbi években, úgy idén is szeretnénk megkérni Titeket, hogy döntsétek el, milyen színekben pompázzon Orosháza hatalmas adventi koszorúja.

Fotó: Rajki Judit

Az Oros-haza Baráti Kör már javában készül az ünnepekre. Idén december 2-ára esik advent első vasárnapja, és a szervezőkkel közösen mi is arra törekszünk, hogy ezúttal is meghitt, felemelő és emlékezetes legyen az ünnepvárás. Több mint tíz éve baráti társaságunk készíti a városi adventi koszorút, ez most sem lesz másként, ahogyan az sem, hogy a színek kérdésében hozzátok fordulunk segítségért.

Az már eldőlt, hogy a koszorú idei két színe közül az egyik az arany lesz. Igazán szép és ünnepi ez a szín, de mit társítsunk mellé? Fehéret? Bordót?

Arra kérünk Titeket, hogy szavazzatok a lehetséges színkombinációkra. Ezt a Facebookon tehetitek meg november 20-áig, ide kattintva. Ha bejön az oldal, kicsit görgessetek lejjebb és máris látjátok a szavazást.

Amelyik a legtöbb voksot kapja, azzal a színpárosítással találkozhattok majd Orosháza főterén kevesebb, mint egy hónap múlva.