Adventi bögre – vegyétek, vigyétek! - Oros-haza Baráti Kör – Advent

Adventi bögre – vegyétek, vigyétek!

Kimondottan jó volt látni, hogy múlt heti felhívásunkra milyen sokan hoztatok magatokkal bögrét, és abba kértétek a forró teát és a forralt bort. Most is erre buzdítunk benneteket, és aki bögrével érkezik, annak most is jár a szaloncukor. De kitaláltunk egy újabb dolgot is: saját bögrét készítettünk, igazi orosházi adventeset!

Ilyen lesz majd a mintája az adventi bögrénknek

Erre pedig már most vasárnap szert tehettek a gyertyagyújtáson a teás sátornál. Emléknek. És hogy nekünk is segítsetek kicsit…

Egy bögre 1200 forint, és ezzel az összeggel nem csak az otthoni bögregyűjteményt gyarapítjátok, hanem egyúttal támogatjátok az Oros-haza Baráti Kör működését. Nem a haszonszerzésre megyünk, nagyon pici plusz van egy bögrén. Azt szeretnénk, hogy legyen egy szép emléketek a város adventi várakozásáról.

Örömmel tervezgettük, és reméljük, ti is örömmel kortyolgatjátok majd belőle december 15-én baráti körünk teáját, vagy a rotarysok forralt borát advent harmadik vasárnapján. És a negyedik vasárnapon is. És jövőre. Így mi boldogan látjuk majd, hogy visszatérő ünneplők vagytok, és az is fontos szempont, hogy a környezetet is kímélitek.

A december 15-i programért klikkelj.