Tudni kell magunkon is nevetni…

Tartja a mondás, hogy siralmas az, aki magán sosem nevet. Talán ez is lehetne a jeligéje  ennek a pársorosnak. Klasszikus szóviccek városunkról képies formában, majd szemétként “szereplünk” a 2010-es év természetfotósának munkáján.

B, p, t…

Forrás: exszakasz.net

Az első képet twitteren @developingidea -tól “kaptam”. Elszörnyülködtem, hogy ez nem igaz, mert sok program van és különben is ilyet nem illik írni. Persze azért nem hüppögtem, mint egy óvodás. A csattanó megvolt és egy jót nevettem. Meg amúgy is a Porosházánál talán egy fokkal jobb… 🙂

S, ha már a Porosházánál tartunk, akkor egy régi posztot előkerestem, melyet a Földieken láttam még 2008-ban: Alább “N.Zoli” írását no commentelem:

Ez meg itt a netovább. Fehérre meszelt betonkerítésdarab, valahol a Vasútállomás sétányon. Törpapa háttal, ezt kihasználva Törpingáló felfújja az “Orosháza-Porosháza” ezeréves szóviccet (lehetne egyszer Borosháza, vagy Torosháza is), és Tréfi jól kiröhögi.

Forrás: foldiek.blog.hu

A negítív reklám is reklám

Legalábbis ebben az esetben. Egy termék, egy hostess és több tucat szempár kritikus tekintete, majd egy internetes világkörüli út. Egyébként médiahacknek sem lett volna rossz ötlet. Szárnyas ajánlja az orosházi szárnyas májkrémet.

Szárnyaskrém libamájjal (Fotó: Máté Bence)

Máté Bence a Szárnyaskrém libamájjal című képével az I. kategória Kezünkben a Föld 1. díját és a Humoros felvétel 1. díját hozta el. A GDF Suez – Az Év Természetfotósa 2010 pályázatról és Máté Bencéről többet az Index ezen írása alapján tudhatsz meg.

A svájci frank árfolyamán nem lehet nevetni

De sok más dolgon viszont igen. Amennyiben humoros képed, sztorid van városunkról, akkor oszd meg azt velünk, mi pedig tolmácsoljuk a nagyvilág felé.
Várjuk tehát a helyi kötődésű mókás dolgokat az oroshazabaratikor@gmail.com e-mail címre. Kérjük, a tárgy “humor” legyen.

1 komment

  1. Igazából a fricska nem a kevés programnak, hanem a bornak szól, hiszen ebben a mémben nagy borivó az apa 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük