Lerajzolták a főteret az ovisok

Rajzpályázatot hirdettünk a készülőben lévő főtér kapcsán. A feladat annyi volt, hogy egy A/4-es rajzlapon a gyerekek által kiválasztott technikával kellett készíteni egy pályamunkát “Én és az új Főtér” címmel. Egy komplett ovis csoport adott be rajzokat, amik igen szépre sikeredtek.

Az evangélikus ovi cica csoportja a díjakkal (klikk a képre)

A felhívást minden óvoda és iskola megkapta, végül a Székács evangélikus óvoda cica csoportja küldött be pályamunkákat.  A gyerekek elengedték fantáziájukat, sokféle ötlet merült fel a rajzokon, miként képzelik el magukat az új Főtéren. De nem csak rajzoltak, hanem dekorgumival is kiegészítették az alkotásokat.

A legjobb pályamunkákat díjaztuk, az ovisoknak mi magunk vittük el az ajándékokat. Mindenki kapott egy színes ceruza készletet, emellett az első három helyezett és a különdíjas egy-egy tornazsákkal lett gazdagabb.

Eredmények:

I. Ádász Adél
II. Faragó Zsanka
III. Hajdú Réka
Különdíj: Hodálik Ádám

Nem csak az (esztétikát), szépséget hanem a tartalmat is értékeltük. A megvalósíthatóságot és realitást is figyelembe véve, a legjobb rajzok egyikét 2013. április 20-án megvalósítjuk a városismereti vetélkedő zárásaként.

Programunk a DAOP-5.1.2/A-09-2f-2011-0001 pályázati kódú „Integrált, funkcióbővítő városközpont fejlesztés Orosházán” elnevezésű városrehabilitációs projekt miniprojektjének részeként valósul meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük