OHBK – Orosháza Városért

Hatalmas megtiszteltetésben volt részünk tegnap, ugyanis Németh Béla polgármestertől elnökünk, Kálmán László átvehette az “Orosháza Városért” kitüntető címet.

A kitüntetés bronz plakettje (klikk a képre)

Ez a lehető legmagasabb városi szintű elismerés, melyet civil szervezet kaphat. Ami még szebbé teszi mindezt, hogy mindössze 3 év működés után az orosházi képviselő-testület méltónak talált minket erre a díjra.

Az ünnepség a művelődési központ koncerttermében volt Orosháza 266. születésnapján, április 24-én, ahol a többi díjazottal együtt gyülekeztünk izgatottan. Maga a forgatókönyv nem volt számunkra újdonság, hiszen elkötelezett lokálpatriótákként több hasonló városi ünnepségen vettünk már részt. De azért ez kicsit más volt, hiszen elnökünk mégiscsak a mi nevünkben vette át az elismerést. Arról nem is beszélve, hogy Laca ennek tiszteletére öltönyben jelent meg, így pedig ritkán látjuk 🙂

Az ünnepi műsor és beszéd után másodikként szólítottak minket. A narrátor felolvasta a méltatásunkat (.pdf) majd a polgármester átadta Lacának a kitüntetést. Kaptunk egy oklevelet, egy bronz plakettet és egy kitűzőt.

Ezzel bekerültünk a “halhatatlanok közé”. Ígérjük, hogy méltó módon képviseljük szeretett városunkat, bárhol járunk, és a díj szellemének megfelelően tevékenykedünk ezután is.

Az Oroscafé részletesen beszámolt az ünnepségről, a galériájukat itt nézheted meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük