IV. Városismereti vetélkedő és lokálpatrióta műhely

Mióta létezik az Oros-haza Baráti Kör, azóta van városismereti vetélkedő, mely Orosháza tíz pontján zajlik. Azaz talán pontosabb az a megfogalmazás, ha azt írom, hogy mióta kitaláltuk az ilyen típusú helyismereti vetélkedőt, azóta van az OHBK.

Idén negyedik alkalommal rendezzük meg a versenyt, melyhez a csatlakozott az Orosházi GYIÖK is. A fiatalok a középiskolás korcsoportot célozzák meg “lokálpatrióta műhelyükkel”.

Na, de térjünk vissza ránk. A kiírásokat eljuttattuk az iskolákba és már jelentkeztek is csapatok, de a határidő még odébb van. Az összes nevezést elfogadtuk, azonban még a hivatalos kiértesítés nem történt meg, mert át kell gondolnunk, szerveznünk a vetélkedő menetét.

Annak aki, még nem versenyzett nálunk ajánlom ezt a 2009-es linket, melyben összeszedtük a gyakran ismételt kérdéseket. Főbb vonalakban erre az évre is érvényes. (A bejegyzésekhez tartozó galériák weblapunk fejlesztése miatt egyelőre nem érhetők el.)

Annyit elöljáróban elárulhatok, hogy idén nem kell jelenettel készülni. A vetélkedőre inkább a rövid, pár perces feladatok lesznek a jellemzők.

Hamarosan jelentkezünk egyéb információkkal a kapcsolattartó pedagógusoknál, valamint itt honlapunkon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük