Van képe hozzá? – Kultúrerdő (frissítve!)

Ha orosházi, esetleg Orosházához kötődő fotós vagy, és munkáidat szeretnéd egy rendhagyó kiállításon megmutatni a közönségnek, jelentkezz!

A “Kultúrerdő kiállítás” nem csak profi fotósokról szól, de természetesen őket sem zárjuk ki. A legfontosabb feltétel a városhoz való kötődés, hiszen az Oros-haza Baráti Kör és a Rotary Club Orosháza is elsődleges feladatának tekinti a helyi értékek felkarolását, bemutatását.

A témát te magad választod, azonban előnyben részesítjük a művészi képeken túl azokat a fotókat, melyek a helyi értékeinket, városunk életét mutatják be.

Kiállításra készülve (Fotó: Verók Balázs)

A képek A4 formátumban kerülnek ki, ebben a méretben kell leadni nekünk. Azt a jogot mint rendezők viszont fenntartjuk magunknak, hogy a beérkezett képek között válogassunk és az általunk témáját és minőségét tekintve megfelelőnek talált fotókat helyezzük ki a fákra.

Jelentkezni az oroshazabaratikor@gmail.com mail címen illetve Facebookon is lehet. Esetleges kérdéseidet az ismert elérhetőségeinken is felteheted.

Ha nincs kinyomtatott fotód, ebben is segítünk.Támogatónk az MMD TEAM, így ha odaviszed nyomtatni, azt kedvezményesen kapod meg.

Amennyiben sima papírra kéred a képet, azt az MMD ingyenesen elkészíti neked. (ebben az esetben maximum 15 fotót nyomtathatsz ki térítésmentesen, és egy fotós ezt csupán egyszer veheti igénybe ebben az évben).

Ha igényesebben kívánod megjelentetni képeidet, kérhetsz az MMD-ben SRA3 digitális papírra nyomtatást. Ezért már fizetni kell (1 db A3-as ív nyomtatása, amire két A4-es kép fér rá 250 Ft + Áfa)

Az MMD-be egyeztetés után személyesen lehet a nyomtatásra váró képeket elvinni. A kiállítás után a képek visszakerülnek saját tulajdonodba.

GYÍK, azaz Gyakran Ismételt Kérdések:

Többen jeleztétek, hogy nincs megadva nevezési határidő. Valóban, mert úgy voltunk vele, ha összegyűlik az első kiállításra való anyag, akkor előkészülünk és gyűjtjük a következőt.  Jelentem terv szerint haladunk.

Dinamikus képekkel (mozgás ábrázolása, sportfotók) is lehet nevezi? Korábban főleg statikus, csendélet jellegű fekete-fehér képek voltak kitéve a fákra.
Bármilyen kép jöhet, ami a kiírásnak megfelel. Azaz vagy a képed készült Orosházán, vagy te vagy idevalósi.

Ha a nyomdába szeretném vinni a képeket, akkor van egy “titkos jelszó” ami elég?
Mindenképp egyeztetni kell velünk előtte. Az elérhetőségeinket pedig megtalálod itt a honlapon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük