Ismét utcán a művészet!

Mert igenis a fotósok is művészek. Kell a jó kamerán túl “szem”, hogy lássa a fotós a nagybetűs pillanatot. Az első felvonásban 10 fotós képeiből válogattuk ki a nekünk legjobban tetszőt. A jelentkezők között van amatőr és hobbifotós, akad olyan aki tanulja a szakmát de nagy örömünkre kaptunk képet profiktól is, akiknek hivatásuk a fotózás.

Felkerültek a fákra a képek (klikk a fára) Fotók: Kálmán László, Melega Krisztián

A képeket kinyomtattuk, bekereteztük és a Kossuth utcán, a katolikus templom előtti parkban a fákra kötöztük hogy minden arra járó megnézhesse.

Orosházán több helyen is bemutathatják munkáikat amatőrök és profik egyaránt. Tárlatokat láthatunk a Városházi Galériában, a Városi Képtárban, Gyopároson és a PMK-ban egyaránt, azonban sokaknak idegenek ezek a helyek vagy épp kiesik az útjukból. Épp ezen gondolat vezérelt minket, mikor 2009-ben a Rotary Club Orosházával karöltve elindítottuk a Kultúrerdő névre keresztelt szabadtéri képkiállítás-sorozatunkat. (A feltételekről bővebben itt olvashatsz, ha szeretnél jelentkezni fotóddal, tedd meg bátran!)

Első kiállításunkon szeptember 11-ig az alábbi orosházi kötődésű fotósok munkáit tekinthetitek meg: Ambruzs Csilla, Gavallér Gergő, Károlyi Fülöp Béla, Nagy Blanka, Nagy Zsuzsanna, Palotás Rajmund, Pusztai Barbara, Rajki Judit, Rosta Tibor, Széni Tibor.

Achtung! Achtung! Figyelem!
Írj bevásárló listát, mert a piac és a szupermarket között gondolataid a kiállított képek elterelik! 🙂

Támogatónk az MMD Team.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük