Tündi a kulcsért ment – vasárnap Tornyok napja

Újra kinyitjuk a tornyokat, hogy megnézzétek milyen szép is Orosháza a magasból. Vasárnap Tornyok napja – bízunk benne, hogy nem hagyjátok ki a lehetőséget.

Toronyból a tornyot (Archív fotó: Melega Krisztián)

Toronyból a tornyot (Archív fotó: Melega Krisztián)

Az elmúlt években talán már megszokhattátok, hogy kora ősszel tornyot nyitogatunk – ez idén is így lesz, méghozzá szeptember 18-a vasárnap.

Érdemes elővenni a kényelmes cipőt. Kelleni fog egy kis tüdőkapacitás és némi akaraterő is. De az biztos: megéri, hiszen igen szép városunk a magasból. A református, evangélikus és katolikus templomoknál várunk benneteket, 14 órától lehet mászni 18 óráig (szürkületkor a biztonságotok érdekében zárulnak a tornyok).

A református templom kulcsa már baráti körünk tagjánál, Tündinél, szerdán adta át neki Szalkay Róbert lelkész. Hamarosan meglesz a másik két torony kulcsa is, ezúton is köszönjük a hely egyházközségek felénk tanúsított bizalmát.

Csatlakozzatok hozzánk, és másszátok meg a tornyokat! Hisszük, mindenképpen megéri a fáradtság, aki még nem volt, ide kattintva kaphat egy kis ízelítőt, aki volt, az most ismételhet.

Találkozunk vasárnap délután a tornyoknál!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük