Újratöltve – VI. Kamion- és kötélhúzók Éjszakája versenykiírás

Az elmúlt években pihent a kötél, ám most újra előkerül a raktárból és kiderül, melyik csapat lesz az, aki elhúzza a többieket. Jön a Kamion- és Kötélhúzók Éjszakája, amire a férfiak mellett idén már hölgyek is nevezhetnek. Írjuk a részleteket!

Ismét húzós estére várunk benneteket Orosháza főterére 2019. augusztus 18-án, ahol ezúttal is az erőé és a technikáé lesz a főszerep! Sok év tapasztalatát felhasználva az Oros-haza Baráti Kör a Petőfi Művelődési Központtal közösen újraindítja Orosháza egyik legnépszerűbb alternatív sporteseményét, a Kamion- és Kötélhúzók Éjszakáját, amire várjuk férfi és női csapatok jelentkezését.

Nevezési feltételek a kötélhúzásra

A versenyre 8 fős csapatok jelentkezését várjuk. A csapatokat összesorsoljuk és két nyert húzásig tart a vetélkedés, a legjobbak pedig küzdhetnek a végső győzelemért és a nyereményekért. A versenyben egyszerre heten húznak, egy fő pedig csereként várja a bevetést. A húzások speciális, kötélhúzásra készült gumipáston történnek.

Kategóriák:

  • férfi – 8 fő összsúlya maximum 800 kg
  • női – 8 fő összsúlya maximum 600 kg
  • férfi szabadsúly – 8 fő, súlykorlát nélkül

Nevezési díj: 10.000 Ft/csapat
Jelentkezni  az oroshazabaratikor@gmail.com címen. Jelentkezéskor kérjük megadni a csapatvezető pontos nevét, telefonszámát. A jelentkező csapatok részére részletes szabályismertetőt küldünk.

Nevezési határidő: 2019. július 16.

Nevezési feltételek a kamionhúzásra

A kötélhúzó verseny mellett idén is lesz kamionhúzás. A feladat nem túl bonyolult, sőt! Három ember megmarkolja a kötelet, majd minél rövidebb idő alatt elhúzza a 7,5 tonnás kamiont 15 méterre. Az eddigi rekord 13,69 másodperc, lássuk, ki dönti ezt meg?

Nevezési díj nincs
Jelentkezni  az oroshazabaratikor@gmail.com címen. Jelentkezéskor kérjük megadni a csapatvezető pontos nevét, telefonszámát.


Nevezési határidő: 2019. július 16.

Bővebb tájékoztatás:
Versenyinfó: Benkő Mihály (vezetőbíró) +36 30 229 3476
Szervezés, nevezés: Melega Krisztián +36 70 422 9781

Kötél kibogozva, kamion a mosóban… húzós este elé nézel!


Emlékeztetőül és kedvcsinálónak egy korábbi, rövid előzetes

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük