Jóllaktak és jól is céloztak

Volt ugye egy főteres vetélkedőnk, amiről már írtunk korábban. Arról viszont még nem esett szó, hogy mi volt a jutalom a csapatoknak? Röviden: jóllakattuk őket. Hosszabban: megtudod, ha tovább olvasol…

Elkészült a finom vacsora (klikk a képre)

Emlékeztetőül: az épülő főtérről rendeztünk játékos vetélkedőt október 13-án Orosháza belvárosának több pontján. Erre négy csapat nevezett, és szoros versenyben végül az ÁSZOK nyertek. De tulajdonképpen ezen a játékon mindenki nyert, hiszen a tapasztalat és a tudás mellett jól is laktak a résztvevők.

Orosháza határában fekszik az egykori Árpád-kori település helyszínén Gellértegyháza. Ide invitáltuk a csapatokat – amelyek közül három jött el – egy népi hagyományőrző estre. Mire kiértünk, a házigazda Muszka Kálmán családja már javában sürgött-forgott, aminek jeleként a rendezvényteremben ínycsiklandó illatok fogadtak minket. A kemencében sült a tepsis burgonya, az oldalas és az igazi házi túróslepény. Az idősebbeket finom pálinkával, míg a fiatalokat házi készítésű bodzaszörppel kínálták a vendéglátók.

Vacsora alatt és után a csapatok kiértékelték a vetélkedő tapasztalatait, jókat nevetve a humoros részeken – mert ilyen is volt bőven. Ezután az Orosházi Íjász Egyesület tagjai rögtönzött bemutatót tartottak a teremben a speciális fúvócsövekkel és puskával, amit aztán minden résztvevő kipróbálhatott.

Összegzés: mindenki degeszre ette magát és a bátrak – ha nem is elsőre – be is találtak a céltábla közepébe. Tehát ismét elmondhattuk, a foglalkozás elérte célját! 🙂

Programunk a DAOP-5.1.2/A-09-2f-2011-0001 pályázati kódú „Integrált, funkcióbővítő városközpont fejlesztés Orosházán” elnevezésű városrehabilitációs projekt miniprojektjének részeként valósul meg. A projekt hivatalos oldala ITT érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük