Valentin kolbásza

Lehet ezt az alkalmat  edzőtábornak, gyakorlásnak elnevezni – ahogy megtesszük ezt most mi is, – de nem szól ez másról, mint az ízekről és hagyományról, amiket mi Baráti Körösök is szeretünk.

Valentin napon próbagyúrást tartottunk (klikk a galériához)

Valentin napon próbagyúrást tartottunk (klikk a galériához)

Épp úgy, mint az Orosháza és Térsége Gazdakör rendezvényét, melyen részt veszünk a kezdetek óta. Idén is ott leszünk, gyertek ti is!

A megmérettetés: kolbászgyúrás

Ha jól emlékszem 2009-ben vettünk először részt ezen a versenyen. Illetve az biztos, hogy akkor ott voltunk, de lehet nem először. Akkor még a művelődési központ adott helyet a rendezvénynek, azóta már a Táncsics tornatermét is kinőtte. Sok változás van, de biztos dolgok is akadnak. A csapatunk összetétele stabil és a töltéskor bekövetkező hibák is rendszerint jelen vannak. Természetesen más és a magunk kárán is tanulunk, de mindig valami új komplikáció lép fel. Rendszerint a töltő berendezéssel…

Tehát mit lehet tenni?

Gyertek ki és ízleljetek, hiszen idén is készítünk kóstolóba egy-két disznóságot, például tepertőkrémet. Mindenekelőtt pedig szurkoljatok nekünk és eszközeinknek, hogy helyt álljanak Orosháza legnagyobb gasztro rendezvényén február 28-án.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>