Versenykiírás – jelentkezzetek a városismereti vetélkedőre

Idén is várjuk Orosháza általános iskolás diákjait, hogy megmutassák, milyen sokat tudnak szülővárosukról. Mi készültünk. És ti?

A hagyományoknak megfelelően az “Orosháza Városért Díjjal” kitüntetett Oros-haza Baráti Kör Egyesület az idén is megszervezi immár XII. Városismereti vetélkedőjét, amely a városalapítási programsorozat részét képezi.

Külön készülni a diákoknak nem kell a megmérettetésre, hiszen játékos formában információkat is közlünk, de természetesen a meglévő tudásuk városunkról hasznukra válhat.

A vetélkedő kiírása két korosztálynak, 5-6. és 7-8. osztályosoknak szól. A vetélkedőre minden iskolából korosztályonként 1-1 csapat nevezését fogadjuk el.

A vetélkedő ideje: 2018. április 28. szombat, 9 óra
Indulás és érkezés: Petőfi Művelődési Központ

A vetélkedő célja, hogy a gyerekek megismerjék Orosháza múltját, történelmét, ez pedig ösztönözze őket arra, hogy személyes részvételükkel aktívan formálják városunk jelenét és jövőjét.

A program a belvárosban, 5 állomáson zajlik, ahol játékos formában testet és elmét megmozgató feladatok várják a diákokat.

A játékra mindkét korosztályból 5 fős csapatok jelentkezését várjuk 2018. április 23-ig (hétfőig) az oroshazabaratikor@gmail.com e-mail címre.

Kérjük, a tárgyban tüntessék fel: XII. Városismereti vetélkedő.

ITT és MOST VÁRJUK A HOZZÁSZÓLÁST!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>