Lépés indulj! Távolba nézz! – ingyenes programok szervezésünkben

Az előző bejegyzés arra volt jó, hogy beharangozzam következő rendezvényünk. A “beharangozás” szófordulata nagyon is ide illik. Ugyanis az egyik program, amit a kedves Olvasó figyelmébe ajánlok az a Tornyok napja. Ez elég beszédes. Lesz egy nap, amikor le lehet rohanni tornyokat, mégpedig a templomtornyokat. A harangtornyokba -ezért stílszerű a beharangozás szó használata- fel lehet menni, és az evangélikus templom esetében pedig a “keringőn” is lehet tenni majd egy sétát. Lehet bámészkodni, távolba nézni, és megkeresni, hogy hol lakik a mama…

Régen. És ma?

Orosháza – Gyopárosi Gyógyfürdő Zrt. támogatásának köszönhetően ingyen felmehetnek a strandolók is az ott megtalálható kilátóba. A félreértések elkerülése végett: ingyen nem lehet bemenni a strandra, csak aki már megvette a belépőt és a csobbanások és a lángosok között unatkozik, az felmehet a Panoráma kilátóba -a plakáton feltüntetett időpontban- ingyen.

Fontos még, hogy mindenki jól érezze magát. Ezért be kell tartani egy-két szabályt! Pl.: gyerekeket szülői felügyelet nélkül nem engedünk fel a tornyokba. Ha szeretne a lurkó nézelődni hát tessék! Ideális családi rendezvény. Kíméljenek minket még a részegek is, akik pár lépcsőt sem tudnak megtenni, nem hogy több tucatot..

(Erre jegyezte meg Jenci barátom, hogy a részeg gyerekeknek esélyük sincs, továbbá azon családoknak sem, akik részegen hozzák el gyerekeiket.)

Másik rendezvényünk szeptember 20-án lesz a piactéren. Fődi Andrásné vezetésével érkeznek a Nagyszénási Kiss György Csillagda csillagászai, magukkal hozva teleszkópjaikat. Ez is egy jó mókának ígérkezik. A csillagles sajnos nagyban függ az időjárástól. Ugyanis ha felhős az ég vagy esik az eső (a felhőkből)akkor ez elmarad. Sajnos nincs olyan technikánk, amivel szét tudnánk lőni a felhőket, mint a kínaiak az olimpiai megnyitón. (Amennyiben támogatja rendezvényeinket, akkor egyre közelebb kerülünk ehhez a berendezéshez. Számlaszámunk: 10101102-13997400-01001007)

Bízzunk abban, hogy jó idő lesz, és mindenki ki tud kapcsolódni. Találkozzunk szeptember 20-án és 21-én!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük