Kultúr erdő – a kiállítás feltételei

Kedves Érdeklődő!

Ha orosházi, esetleg Orosházához kötődő fotós vagy, és munkáidat szeretnéd egy rendhagyó kiállításon megmutatni a közönségnek, jelentkezz!

A “Kultúrerdő kiállítás” nem csak profi fotósokról szól, de természetesen őket sem zárjuk ki. A legfontosabb feltétel a városhoz való kötődés, hiszen az Oros-haza Baráti Kör és a Rotary Club Orosháza is elsődleges feladatának tekinti a helyi értékek felkarolását, bemutatását.

A témát te magad választod, azonban előnyben részesítjük a művészi képeken túl azokat a fotókat, melyek a helyi értékeinket, városunk életét mutatják be.

A képek A4 formátumban kerülnek ki, ebben a méretben kell leadni nekünk. Azt a jogot mint rendezők viszont fenntartjuk magunknak, hogy a beérkezett képek között válogassunk és az általunk témáját és minőségét tekintve megfelelőnek talált fotókat helyezzük ki a fákra.

Minden kiállítás – a tervek szerint – pénteken kerül ki és a következő szerdán szedjük be. Ez attól is függ, mennyi anyagot kapunk tőletek. (Eddig minden rendben, három hétvége már biztosan megtelt)

Jelentkezni az oroshazabaratikor@gmail.com mail címen illetve a 06/30 470-9159-es számon lehet.

Ha nincs kinyomtatott fotód, ebben is segítünk.Támogatónk az MMD TEAM, így ha odaviszed nyomtatni, azt kedvezményesen kapod meg.

Amennyiben sima papírra kéred a képet, azt az MMD ingyenesen elkészíti neked. (ebben az esetben maximum 15 fotót nyomtathatsz ki térítésmentesen, és egy fotós ezt csupán egyszer veheti igénybe ebben az évben).

Ha igényesebben kívánod megjelentetni képeidet, kérhetsz az MMD-ben fotópapírra való nyomtatást. Ezért már fizetni kell, de a listaár feléért mindezt megkapod. (1 db nyomtatása 1166 Ft + Áfa 583 Ft + Áfa)

Az MMD-be egyeztetés után személyesen lehet a nyomtatásra váró képeket elvinni. A kiállítás után a képek visszakerülnek saját tulajdonodba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük