Városismereti vetélkedő

Természetesen egy rendezvény szervező aggódik, izgul és pörög azon, hogy amit ő jónak talál más is élvezze, a belefektetett munka megtérüljön. Továbbá az is természetes -főleg esetünkben- hogy nem anyagi megtérülésről írok, hanem a sikerről, a néző számról, az eltervezett poénok fogadtatásáról. Érted??

A nézőszám, részvétel.

Elégedett voltam vele illetve megelégedtünk. A délelőtti vetélkedőre minden iskola, mindkét korosztályba nevezett. A diákok helytörténetben otthonosan mozogtak, de azért mi is tudtunk újat nyújtani nekük.

Az esti koncertek szintén “helyén voltak” és az időjárás is kegyes volt hozzánk. Az Örökség valamint a Török Ádám és a Mini Big Band egyaránt kitett magáért.

Városismeret főtérrel és koncert tortával c. Oroscafe-s cikket itt olvashatjátok

A főpoén.

A legfőbb poén dr. Galyas László ötvenedik szülinapja volt, mely épp április 20-ra esett. Mini Big Band zenészét egyesületünk és városunk alpolgármestere is köszöntötte Orosházi túróslepény tortával és egy névre szóló mappával, melyben tarthatja a trombitás kottáit. A jubiláló orosházi zenész meglepődött, meghatódott. Megvolt a csattanó.

A sikerről.

A sikerről meg annyit, hogy elnyertünk egy pályázat két miniprojektjét, melynek köszönhetően tartalmas programokat valósítottunk meg Orosházán. Mi is és mások is jól érezték magukat. Szerintünk ez az, ez a siker. (No és ha a pályázati elszámolás is rendben megtörténik. 🙂 )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük