IV. Kamion- és kötélhúzók éjszakája – versenykiírás

Ismét húzós estére várunk benneteket az Árpád-kertbe, negyedjére rendezzük meg a Kamion- és kötélhúzók éjszakáját. Az időpont augusztus 19-e, hétfő este.

Tavaly a tűzoltók nyertek. Idén legyőzi őket valaki? (Fotó: Püspöki Zsolt)

Hajtás után megtudhatod, mire nevezheted a csapatod.

Szerezd meg a serleget!

Tavaly a tűzoltók legyőzhetetlenek voltak, így most a tűzoltólaktanyában pihen a vándorkupa. A lánglovagok váltig állítják, hogy ott is marad még egy évig, nem adják, legalábbis nem könnyen a serleget. De biztos van a városban másik 7+1 erős férfiember, aki összeáll, hogy legyőzze őket. Ha igen, akkor nevezzetek a IV. Kötélhúzók éjszakájára! Az Oros-haza Baráti Kör várja 8 fős orosházi csapatok jelentkezését a nagy küzdelemre. Lássuk, ki száll be a ringbe, ki ragadja meg a kötelet, hogy megmutassa a rivaldafényben a fél városnak, hogyan kell húzni.

A Facebookon itt tudtok bejelentkezni az eseményre. Ha pedig ezt a plakátot megosztjátok, 10 kg ORSI virslit nyerhettek!

Az éjszakai órákban a reflektorok fénye, a füst, a zene és persze a szurkolók hada megadja az alaphangulatot. De a feladat nem könnyű, mert markos legények állnak majd a kötél másik végén is, ahogyan az előző években, úgy most is kemény csatákra lehet számítani.

Néhány szó a küzdelem menetéről: a csapatokat összesorsoljuk és két nyert húzásig tart a vetélkedés. A legjobbak végül megküzdhetnek a végső győzelemért és a nyereményekért, és ők birtokolják a egy évig a vándorkupát. A versenyben egyszerre 7 ember húz, 1 fő pedig csereként várja a bevetést.
Nevezési díj: 5.000 Ft/csapat.

Húzzátok el a kamiont!

Tavaly hatalmas sikere volt a kamionhúzásnak, hangos volt a Kossuth utca a szurkolástól. Ebben is az orosházi tűzoltók csapata bizonyult a legjobbnak, hát itt a remek alkalom, hogy legyőzzétek őket. A versenyre 3 fős csapatok jelentkezését várjuk. Kiderül, hogy a haverjaiddal mennyi idő alatt húztok el egy több tonnás kamiont.

A profik is megmutatják

Újdonság, hogy az idei kötélhúzók éjszakáján azt is megnézhetitek, hogy húznak a profik. A Maroshegyi Kötélhúzó Sport Egyesület csapata elfogadta a meghívásunkat és versenyen kívül bemutatják, hogyan kell ezt csinálni. Egy biztos, látványos izomfeszülést és taktikázást láthatunk majd tőlük.

Jelentkezni augusztus 15-ig lehet az oroshazabaratikor@gmail.com címen. Jelentkezéskor kérjük megadni a pontos nevet, telefonszámot. A jelentkező csapatok részére részletes szabályismertetőt küldünk, ezért kérjük, adjatok meg egy email címet is!

Kötél kibogozva, kamion a mosóban… húzós este elé nézel!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük