Fotók a fákon – gyertek velünk a Kultúrerdőbe

Ha jövő hét vége felé azt látjátok, hogy egy lelkes kis csapat képeket aggat a Széchenyi téri fákra, akkor nyugodtan álljatok meg, és kérdezzétek meg, hogy ez most mire jó. (Ha ferde a kép, hunyjatok felette szemet.)

Ezt jól odakötöztük, hasonló az idei évi technika is (archív fotó: Kálmán László)

Persze elárulhatjuk most is, hogy mire készülünk a katolikus templom előtt, kattints

Arról van tehát szó, hogy utcára visszük a művészetet, egészen konkrétan Orosházához kötődő fotósok képeit mutatjuk meg nektek – ismét. Mert volt már ilyen rendezvényünk, Kultúrerdő néven, legutóbb 2011-ben. Arra gondoltunk, ideje lenne ismét remek fotósok, remek fotóit fákra akasztani, és kiállítótermek helyett kultúrerdőbe csalogatni titeket augusztus 14-től.

Ezúttal kilenc fotós mutatja meg, hogyan látja a világot, ezen belül Orosházát az objektíven keresztül. Vannak közöttük profi és amatőr fotósok, eltérő technikával, látásmóddal dolgoznak. Van azonban bennük három közös vonás: jók, Orosházához kötődnek, és köszönettel tartozunk nekik, mert fotóztak már valamilyen baráti körös rendezvényünkön. Szóval nem egyszerű kiállításról van szó, rendhagyó a helyszín, és rendhagyó a cél is: köszönetképpen kértük fel a fotósokat és állítjuk ki képeiket…

Akiknek a munkáit megnézhetitek: Rosta Tibor, Palotás Rajmund, Püspöki Zsolt, Fehér Béla, Rajki Judit, Vági Kata, Török Zsolt, Gavallér Gergő és végül baráti körünk egyik tagja, Melega Krisztián. Az ő képeik láthatók majd néhány hétig a Széchenyi téri fákon, ízelítőként eláruljuk, hogy lesz Fekete hattyú, Csobbanás, Utánpótlás fotó, sőt: Etelka nénit is megörökítették.

Barangoljatok bátran a Kultúrerdőben, és posztoljátok, melyik fotó tetszik a leginkább (már ha tudtok választani). Minket megtaláltok Facebookon, Twitteren, és jövő héten a Széchenyi téren.

Na meg utána augusztus 19-én a főtéren a kötélhúzáson

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük