Kultúrerdő plusz madzaggal

Kilenc. Ennyi fotós fotója került ki a Széchenyi téri fákra csütörtökön. A kitűzött időpontot tartani tudtuk, így augusztus 14-én megnyílt szabadtéri tárlatunk, a Kultúrerdő. A következő hetekben érdemes egy kicsit (nagyon) lassítanatok a katolikus templom elé érve.

Dacolva az elemekkel és a madzaggal... (Fotó: Rajki Judit)

Mire a belvárosi helyszínt Kultúrerdővé változtattuk, egy erkélyjelenetre is sor került. 

Mint arról előzetesen itt már beszámoltunk, ismét Kultúrerdővé változtattuk a Széchenyi téri fákat. A Kultúrerdő elnökünk, Kálmán Laca fejéből pattant ki pár évvel ezelőtt. Rendeztünk már ilyen rendhagyó tárlatot, legutóbb 2011-ben, és most újra utcára vittük a művészetet. Ezúttal azonban mi kértük fel a fotósokat, szám szerint kilencet – így köszönjük meg, hogy segítik egyesületünk munkáját, ugyanis valamennyi fotós fotózott már baráti körös rendezvényt.

A terv az volt, hogy csütörtökön kikerülnek a fákra a fotók és ezt tartani is tudtuk, pedig az időjárással is meg kellett küzdenünk. Egy jó óra hosszat kötöztünk, vágtunk, rögzítettünk, és épp akkor támadt fel a viharos szél, ez pedig nem könnyítette meg a munkát. De megoldottuk. Ahogyan a madzagproblémát is.

Noha felkészülten érkeztünk a Széchenyi térre, mégsem eléggé, menet közben ugyanis elfogyott a madzagunk. De elnökünk gyorsan kezelte a helyzetet, köszönhetően kreativitásának és annak, hogy a közelben lakik. Így hamarosan kis családi háttértámogatással az erkélyről ereszkedett alá a madzagra kötözött madzag, nehezéknek rajta egy olló (na jó, az is kellett) és folytathattuk a munkát.

Az eredményt megnézhetitek: a következő hetekben vár titeket a Kultúrerdő, 26 remek fotó a szabadtéri tárlat keretében.

Zárásként a fotósok neve újra, mert mégiscsak az ő tiszteletükre rendeztük a tárlatot: Rosta Tibor, Palotás Rajmund, Püspöki Zsolt, Fehér Béla, Rajki Judit, Vági Kata, Török Zsolt, Gavallér Gergő és Melega Krisztián.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük