Kötélhúzás: csak nézitek, vagy húzzátok is? (videó)

Hat kötélhúzó csapat már biztosan küzd az orosházi főtéren augusztus 19-én, kedden este. Ötödik alkalommal rendezzük meg a Kamion- és Kötélhúzók Éjszakáját. Ezúttal is nagy csatákra és pazar hangulatra számíthattok. Ha nem csak néznétek, hanem húznátok is, akkor gyorsan jelentkezzetek.

A tűzoltók címvédésre készülnek. De vajon így lesz? (Archív fotó: Püspöki Zsolt)

A vándorkupa már két éve az orosházi tűzolóknál pihen, de hogy így lesz-e még egy évig, az hamarosan kiderül. Ami biztos, hogy lesz kivel küzdeniük a címvédőknek, és az is biztos, hogy a kupát akarók már készülnek a küzdelemre…

Eredetileg úgy terveztük, hogy térségivé szélesítjük a kötélhúzó versenyt, így is hirdettük meg idén a megmérettetést. Végül azonban csak egy csapat nevezett vidékről, a mezőkovácsházi tűzoltók. Nem titkolt céllal készülnek a fiúk, akarják a kupát, megmutatnák, hogy vannak olyan jók, mint orosházi kollégáik. Szóval végül úgy döntöttünk, hogy nincs külön kategória: egymással mérkőzik a hat csapat.

Húzós lesz a kedd este Orosházán, egy kis ízelítő, hogy mire készüljetek:

És hogy kik vállalták az erőt és technikát egyaránt kívánó versengést? Nos, az orosházi tűzoltók, mint tavalyi és tavaly előtti bajnokok vonulnak a pástra. Ellenfelük pedig a mezőkovácsházi tűzoltók mellett a Guardian csapata, akik jól tudják, milyen érzés győzni. Ott lesz a Memento, a Jobbik és terv szerint a Linamar is vállalja a küzdelmet. Ha ti is beszállnátok a kupáért folyó harcba, akkor szedjetek össze nyolc markos legényt, és nevezzetek!

Jelentkezni az oroshazabaratikor@gmail.com címen lehet. Kérjük megadni a pontos nevet, telefonszámot. Küldünk részletes szabályismertetőt, ezért kérjük, adjatok meg egy email címet is! Nevezési díj: 8.000 Ft/csapat.

A nyolcfős csapatok izgalmasnak ígérkező kötélhúzása előtt azonban picit arrébb kellene húzni a főtéren parkoló kamiont, ebben feltétlen számítunk rátok. Háromfős csapatok nevezését várjuk, a feladat: a lehető leggyorsabban elhúzni a 7,5 tonnás monstrumot a kijelölt 15 méterre. Nevezési díj nincs, jelentkezni 19 órától lehet a Gelli’s előtt – keressetek miket.

Akár húzni jöttök, akár nézni, várunk titeket augusztus 19-én kedden 19 órától a főtéren. A kötelet már kibogoztuk, a kamiont is lemostuk, húzós este lesz, tartsatok velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük